סדנת קישוט כובעי טמבל לילדים

כובע טמבל הוא לא סתם פריט לבוש – הוא סמל ישראלי עם הרבה נוסטלגיה, הומור ואווירה של פעם.

בסדנת קישוט כובעי טמבל של סינרקידס, הילדים מקבלים את ההזדמנות להפוך את הכובע הקלאסי לפריט אופנתי ומקורי משלהם – עם מגע אישי, צבע, גאווה ישראלית והמון סטייל.

בסינרקידס אנחנו אלופים בהפעלות!

מה כוללת הסדנה?

הילדים מקבלים כובעי בד לבנים ונקיים, בגודל שמתאים לכל ראש (גם לילדים קטנים).

על השולחנות יחכו להם ערכות קישוט צבעוניות: טושים, מדבקות, שבלונות של סמלים ישראליים, בד נוצץ, פייטים, אותיות בד, דגלים קטנים ואפילו טקסטורות של "כובע קיבוצניק" משודרג.

כל ילד יוצר לעצמו כובע טמבל בעיצוב ייחודי, שילווה אותו בגאווה לאורך כל חגיגות יום העצמאות – ואחר כך גם בטיולים ובקייטנה.

עמדות יצירה לילדים
סדנת בישול לילדים

למה הפעילות הזו כל כך מוצלחת?

כי היא גם יצירתית, גם קלילה וגם עם ערך מוסף של זהות ישראלית.

הילדים מתלהבים מהאפשרות "לעצב כובע לעצמם", לוקחים חלק פעיל בהכנה, נהנים מהשילוב בין אמנות לאופנה – ויוצאים מהסדנה עם כובע שאפשר לחבוש מיד, ולהרגיש בו הכי ישראלים שיש.

זו גם דרך נהדרת ללמד על סמלים ישראליים, על צבעי כחול-לבן ועל ההיסטוריה של הכובע הטמבל, שיצא מהשדות ונכנס ללב של כולנו.

למי זה מתאים?

הסדנה מתאימה לגני ילדים, צהרונים, בתי ספר, מתנ"סים, אירועים קהילתיים, ימי הולדת וקניונים – בכל מקום שבו רוצים לשלב פעילות יצירתית ומלאת אופי ישראלי.

הפעילות מתאימה לגילאי 3 ומעלה, כאשר כל ילד עובד בקצב שלו, בליווי מנחים סבלניים וחייכנים שמסייעים לפי הצורך.

אנחנו מגיעים עם כל הציוד, העמדות, הכובעים, הקישוטים – והכי חשוב: עם מצב רוח חגיגי.

כובע טמבל בעיצוב אישי – הכי יפה שיש!

✨ פעילות כיפית, קלה ויצירתית

✨ מתאימה לכל גיל ולכל סוג אירוע

✨ כולל כל החומרים, הציוד וההנחיה

✨ מזכרת מקורית ומדליקה ליום העצמאות

למה סינרקידס?

כי אנחנו לא רק עושים סדנאות – אנחנו יוצרים חוויות.

הצוות שלנו מתמחה בעבודה עם ילדים, מנוסה באירועים קטנים וגדולים כאחד, יודע לשלב יצירתיות עם ניהול זמן, וכל פעילות מתוכננת לפרטי פרטים.

שנגשים גם את החלום שלכם?

השאירו לנו פרטים, התקשרו או כתבו בוואטסאפ, אנחנו כאן בשבילכם